LILLY'S KITCHEN NIEUW-VENNEP

LILLY'S KITCHEN NIEUW-VENNEP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 448 beoordelingen
14 okt 2021 om 22:54 Als het gaat om het eten een dikke tien, maar je moet geduld hebben. Wij hebben 2,5 uur moeten wachten!
14 okt 2021 om 4:44 Lekker eten en snel bezorgd! Top
10 okt 2021 om 11:39 Eten was okee maar niet heel bijzonder. Bestelling kwam 2 uur later dan gepland.
10 okt 2021 om 4:04 Duurde veel langer dan aangegeven, helaas ook zonder gehoor en daarbij viel het eten vies tegen.. Geen kaas bij de pasta, pasta en bruschetta waren smakeloos. Macaroons waren wel lekker.. Maar wij zullen hier niet nog eens bestellen.
8 okt 2021 om 22:41 Eten was heerlijk! En super snel bezorgd!
8 okt 2021 om 0:54 Heerlijk vers belegde broodjes en sappen. Goed gevulde salades en verse soep. Snelle levering
2 okt 2021 om 21:19 Heerlijk eten zoals gewoonlijk! En netjes op tijd. Echt een aanrader!!
29 sep 2021 om 23:49 Eten is goed, de bezorging alles behalve. Ik bestel hier met regelmaat eten en wat betreft het eten heb ik nog nooit klachten gehad. Als je honger hebt zou ik lilly’s kitchen overslaan want ze zijn er pas na anderhalf uur.
25 sep 2021 om 14:27 Ik hb 40 euro verspild en heb niet eens kunnen eten bestelling was niet aangekomen
18 sep 2021 om 1:02 Top broodjes
15 sep 2021 om 20:25 Zware oplichters. Eten besteld afgelopen weekend maar nooit ontvangen helaas. Telefonisch waren ze onbereikbaar en het geld willen ze ook niet teruggeven. 30 euro betaald maar helemaal niks ontvangen
13 sep 2021 om 19:24 Op tijd bezorgd , wel kleine portie pasta het smaakte wel ok!