LILLY'S KITCHEN NIEUW-VENNEP

LILLY'S KITCHEN NIEUW-VENNEP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 521 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lilly's Kitchen Nieuw-Vennep. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2022 om 19:08 Super lekker eten voor al de coursette soep dat echt mijn favoriet echt complimenten voor de kook
19 jun 2022 om 17:03 Het is niet eens 1 ster waard! Wat belachelijk dit bijna 2 uur gewacht!
19 jun 2022 om 13:56 Hadden 2 broodjes besteld, waren goed en lekker. Bezorging duurde erg lang voor 2 broodjes dat was erg jammer.
15 jun 2022 om 7:47 Wat een slechte service! Anderhalf uur later komen dan bevestigd. En dat voor broodjes. 2x gebeld omdat de afgesproken levering niet had plaatsgevonden. Doodleuk antwoorden dat de aangegeven tijd nooit kan worden gehaald... Bestel hier nooit meer.
7 jun 2022 om 14:53 Eten besteld om 11:50 voor 12:45 werd uit eindelijk aangebeld om 14:00. In de tussentijd werd de telefoon pas opgenomen na 1 uur bellen. De eigenaar was niet begripvol en reageerde niet proffesioneler
6 jun 2022 om 15:14 Helaas had ik mijn cola er niet bijgekregen! Duurde de bestelling meer dan 90 minuten! Was de helft in me yoghurt nog bevroren voor die 5,25 voor een bagel is hij heel karig gelegt! En was de kruidenboter niet te eten helaas voor mij geen 2e keermeer
4 jun 2022 om 7:00 Het was het wachten waard.
29 mei 2022 om 21:09 Eten was prima, niet mega bijzonder. Bezorging duurde iets meer dan twee uur (op een zondag middag), wat echt absurd lang is..
29 mei 2022 om 20:17 17:15 besteld, levertijd was 18:15 uiteindelijk kwam het 19:30 . Je zal maar honger hebben. Pasta’s daar in tegen waren heel lekker
27 mei 2022 om 13:55 Eten was prima te doen. Alleen de bezorging en communicatie is ruk. Heb tot 5x gebeld alleen werd niet opgenomen. Uiteindelijk kregen we de bestelling na 1,5 uur pas.
17 mei 2022 om 21:17 langer dan een uur moeten wachten. De smoothie was niet te drinken, de pasta bevatten amper saus en had een andere smaak, de lasagne was niet wat we besteld hadden. €50 aan eten weg kunnen gooien. Gebeld, was niet het restaurant zijn probleem.Slecht!
9 mei 2022 om 21:34 Normaal altijd super lekkere broodjes hier. Vandaag zat er olijventapenade op het broodje Roma wat erg jammer is als je dat niet lust en ook onmogelijk om er nog vanaf te halen.